Végre egy hasznos hirdetés

Most fejeztük be nemrég a házunk felújítását. Nem volt egyszerű bevallom őszintén, de szerintem remekül sikerült, minden nagyon szép lett. Alaposan ráfért a házunkra, mert már nagyon régen nem nyúltunk hozzá és ugyebár, ha nagyon elhanyagoljuk a házat, akkor annál nehezebb felújítani és persze annál mélyebbre kell nyúlni a zsebünkben.

Legutoljára hagytuk a nyílászárók cseréjét, amelyekre talán a legjobban ráfért a felújítás. Az ablakok szinte már mindent átengedtek, vagyis a hideget és a hangokat is. Ezért már elengedhetetlen volt, hogy egy megfelelő szigetelést tegyünk rá. Most szerencsére semmit nem hallunk az utca zajából és a fűtés számla is jóval kevesebb lett.

Viszont egy dolgot elfelejtettünk, amit utólag kellett megoldanunk, méghozzá az ablakok árnyékolását. Ehhez, jó alaposan utánanéztünk a neten, hogy milyen ajánlatokat találunk. A böngészés közben a következő hirdetéssel találkoztam: “Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu“. Gondoltam ez egy jel, mert amúgy meg pont kifogyott a tinta a nyomtató patronjából, úgyhogy elkezdtem átböngészni az említett weboldalt.

Az oldal tetején középen található egy kereső. Ha valaki pontosan tudja, hogy milyen típusú patront keres, akkor célirányosan be lehet írni és pár másodperc alatt meg is találhatjuk a keresett terméket. Természetesen lehet nyomtató alapján is keresni, illetve szintén felül két kategóriára vannak osztva az tonerek és patronok, ezeken belül pedig a különböző márkák alapján tudunk keresni. Amikor kiválasztunk egy konkrét patront, akkor gyakorlatilag mindent megtalálunk róla a részletes adatlapján, mint például a színe, kapacitása, űrtartalma és kiszerelése. A garancia általában minden termék esetén 1 év. A leírásban hasznos információkat olvashatunk, emellett egy külön listát találunk arról, hogy mely nyomtatókhoz passzol, illetve még további kapcsolódó termékeket is ajánlanak.

Miután megrendeltük az árut kétféle lehetőség van arra, hogy megkapjuk, illetve átvegyük. Mind a kettő a GLS futárszolgálattal történik. Az egyik lehetőség a normál házhozszállítás. A megrendelést követően a csomagot átadják a futárszolgálatnak, majd ezután elküldik a csomagszámot a megadott email címre. Ezért is fontos megadni a pontos email címet, mert így nyomon tudjuk követni, hogy éppen hol jár a megrendelt áru. A kiszállítás csak munkanapokon történik, munkaidőben vagyis reggel 8 és délután 5 óra között. A kiszállítás napján mindig egy emailt kapunk, amelyben láthatjuk azt a 3 órás időintervallumot, amikor a futár érkezik a csomaggal, illetve láthatjuk a futár elérhetőségét is.

A másik lehetőséget, akkor érdemes igénybe venni, ha nem tartózkodunk a megadott címen vagy nem tudunk egyben 3 órát ott lenni. Ilyenkor kérhetjük a csomagszállítást valamelyik GLS CsomagPontra. Ebben az esetben a kiszállítást követően 5 nap áll rendelkezésünkre, hogy átvegyük a csomagot.

Nagyon szimpatikus volt, amit találtam az oldalon, így meg is rendeltem, amire szükségünk volt, majd tovább küldtem a barátnőmnek a hirdetés szövegét, vagyis a “Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu” mondatot, mert gondoltam, hogy neki is hasznos lehet.