Nyílászáró csere után egy kis autós shopping is belefért még a büdzsébe

Szóval az egész egy megállapodás volt az asszonnyal gyakorlatilag, Kicseréltetjük az összes nyílászárónkat, és cserébe, ha marad pénzünk a félretettből, azt arra költöm, amire én szeretném. Tudom ez olyan férfiatlannak hangzik, de a mi kapcsolatunk így működik, és megjegyezném határozottan jól, úgyhogy nem változtatok rajta inkább.

httpswww.olajwebshop.huautosbolt.html

A nyílászáró csere után maradt némi pénzünk, úgyhogy el kezdtem keresgélni a neten, mi lenne a legjobb dolog, amire költhetném a maradékot. Így találtam rá a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html oldalra, ahol jól meg is pakoltam a kosaram mindenféle motoros cuccal. Ugyan az oldal nevéből egyből az autó válik ki, rengeteg termékük van, ami kizárólag a motorosoknak szól. Mivel a tél alatt épeszű ember, magamat is bele értve, nem igazán használja e csodás kétkerekű járgányt, ezért rá is fért némi karbantartás. Az olajcserét is úgy döntöttem, jó lesz most elvégezni, úgyhogy a web-shop fő profilja, a motor olaj is pont jól jött. Először csak ámultam a választékon, aztán gyorsan bezavartam a kosárba a szükséges mennyiséget a megfelelő fajtából, és tovább nézelődtem. Motor olaj után felesleges vágyódni, hiszen csak az kell, amit fel is tudsz használni.

Másfelől azonban a hely tartogatott magában bőven olyan dolgokat amik után csorgathattam képletesen a nyálamat. Először is az olajszűrők. Sajnos mivel nem csak szűrőt akartam venni, és az olaj se volt a költőpénzemhez mérve kimondottan olcsó, ezért tovább álltam, és megjelöltem, mint potenciális szülinapi ajándékot. Úgyis ritkán kérek ajándékba akármit is a neves alkalmakkor.

Az olaj mellé végül még tisztítószerek landoltak, és egy kis gépzsír, mert az sose árt, ha van. Ez utóbbit az egyéb termékek kategóriában találtam, ahol amúgy nagyon-nagyon sok minden volt. Elégedetten nyugtáztam, hogy ez a bolt is komolyan veszi a korona vírust, és árulnak maszkokat is, azoknak akik esetleg szűkölködnek eme kiegészítőben.

A szállítási leírás érdekesnek bizonyult. Ha jól értelmeztem készpénzes fizetésre csak postai kiszállítás esetén van lehetőség (ez a sima kiszállítás), ami 10 ezer forint alatt 1500 forint, 10 és 20 ezer forint között 750 forint, míg 20 ezer forint fölött a kiszállítás ingyenes, de nem árt odafigyelni a rendelés súlyára, mivel 20 kg fölött már mások a szabályok. Ha esetleg a vásárlónak, mint nekem kényelmesebb egy pick-pack pontra kérni a szállítmányt, az extrán figyeljen a súlyra, mert 20 kiló felett nem lehet pontra szállítani. Az árak amúgy nem változnak a kiszállításhoz képest. A legjobb dolga pedig most is a Pestieknek van. Ők ugyanis a megjelölt négy üzlet valamelyikében ingyen ls bérmentve átveheti a rendelését egy előre megbeszélt időpont alapján.

Minden esetre nekem a pick-pack pontos átvétel teljesen megfelelt, és semmi gubanc nem volt se a fizetéssel, se a rendelés minőségével, úgyhogy én csak elégedett lehetek a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html-lel. Ha esetleg ti is autós/motoros karbantartó szerek szükségében vagytok, látogassatok el ide. Egy próbát mindenképp megér.