Most minden a javításról, felújításról szól

Nagy projektben vagyok éppen benne, mert a házamat újítom fel. Így nem jött jókor, sem pénzügyileg, sem a szűkös szabadidő miatt sem, hogy az autóm valamiért felmondta a szolgálatot. Éppen a héten kell elmennem a megrendelt nyílászárókért, mert azokat is ki fogom cseréltetni a házon. Szóval ez nem lesz megoldható a kocsim nélkül.

Felkerestem hát egy olyan szervizet, akiknél tudok hamar online időpontot foglalni. Meg is találtam a Méta Autószerviz honlapját, Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. oldalt. Azonnal foglaltam egy időpontot, végül nem is online, hanem a +36 30 957 3748-as telefonszámon. A honlap egyébként nagyon megtetszett, van galéria is, ahol lehet nézni fényképeket a munkálatokról. Van egy blog is, érdekes cikkekkel és bejegyzésekkel, szóval aki érdeklődik, nyugodtan böngésszen itt. A cég egyébként 15 éve van a piacon, azóta szervizelnek a szakemberek különféle márkájú autókat. A 19. kerületben, a Méta utca 13-ban van a szerviz, szerencsére nem messze a házamtól. Így oda még valahogyan el tudtam döcögni a kocsival.

Amint odavittem az autót, meg is kezdték a munkálatokat. Végeztek egy nagyon alapos felmérést, hogy a későbbiekben ne érjen semmilyen váratlan és kellemetlen meglepetés. A pontosság és az alaposság nagyon fontos a szerviz szakemberei számára, amit különösen értékeltem. Ami nagyon meglepett, hogy amint beléptem a szervizbe tisztaság volt mindenhol, a környezet nagyon igényes volt és kényelmes várakozók számára kialakított helyek is voltak. Amíg a szervizelés tartott, a profi szakemberek mindvégig továbbították nekem a munkafolyamatokat, néha képeket is kaptam. Ez a digitalizált rendszerüknek köszönhető. A megbízhatóság és a modern technika is előnye a cégnek, valamint tudatosan figyelnek a minőségre. Hogy minél magasabb minőségben dolgozzanak, minél jobb alkatrészekkel. Egyébként a cég vállal garanciát az általuk beszerzett alkatrészekre, valamint az elvégzett munkára is.

Amíg várakoztam utána néztem a honlapon, hogy milyen munkálatokat vállal a Méta Autószerviz. Nagyon precízen, letisztultan van feltüntetve a honlapon a szolgáltatások széles köre. Ez is azonnal elnyerte a tetszésemet. Természetesen, amit már említettem is, végeznek teljes körű átvizsgálást az autón, és állapotfelmérést is, valamint műszaki vizsgáztatást. Autó diagnosztikát és hibakód leolvasást is tudnak csinálni. Ezek mellett, van még a szolgáltatások közt: autó villamosság szerviz, minden, ami az autó elektronikai rendszerével kapcsolatos, autóklíma töltés, javítás, tisztítás vagy fertőtlenítés. Van még fék javítás és szerelés, fényszóró beállítás, futómű beállítás és javítás, gumicsere és profi gumi szervizelés is. De van kipufogó csere és javítás, DPF szűrő csere és tisztítás, kuplung csere, javítás és szerviz és van még lengéscsillapító és rugó csere is. Végül pedig a vezérlés csere és szervizelés, valamint természetesen az olajcsere, amit évente javasolt elvégezni.

Hála ennek a remek cégnek, akik szó szerint minden egyben, Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Így el tudtam menni időben az ablakokért és az ajtókért és zökkenőmentesen folytatódhatott a felújítás a házamon. Ráadásul az autóm is jobb, mint újkorában. Éppen, ahogy ígérték, semmi váratlan költség, nem volt semmilyen kellemetlen meglepetés, és valóban remek ár- értékarányú szolgáltatást kaptam. Válasszátok ti is a Méta Autószerviz Kft-t, mert biztosan nem fogjátok megbánni. Sőt, ha autót váltotok a későbbiekben, akkor nem kell minden alkalommal új szervizet keresni, mivel a Méta márka független szerviz.