https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php a leghasznosabb oldal, amit valaha láttam

A tudás mindig új ajtókat nyit számunkra – na már most a képletes értelemben. A tudás nem fog a kis kezével kinyitni semmilyen ajtót, viszont egyre nagyon tudással rendelkező gyermekünk előtt egyre több lehetőség vonul majd fel. Már csak azért is, mert mi a https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalról vásároltuk meg az iskolai előkészítő feladatokat tartalmazó gyakorlókönyvét, amelyet szinte minden nap előveszünk. Gyermekem imádja a tanulást, imádja, hogy ura a saját idejének. Én pedig őt imádom, amiért ilyen szorgos és ügyes. Ezekkel a feladatgyűjteményekkel mindenki csak nyerhet és semmi okunk nincs a panaszra. A könyv kiválóan van összerakva, látszik, hogy szakértő keze munkáját dicséri. Méghozzá nem is akármilyen szakértőét: Szabó Szilvia mesterlogopédus a neves szerzője a feladatgyűjteményeknek.

Mindig öröm számunkra, ha egy szakmai kiválóság áll rendelkezésünkre, még ha csak elméleti síkon is. A könyvei olyan szuper módon vannak összeállítva, hogy még én is tudtam gyerkőcömmel gyakorolni. Nem kellett hozzá se zseninek se pedagógusnak lennem, a könyv minden munkát elvégzett helyettem. A https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php-n egyébként még számos egyéb könyv a rendelkezésünkre áll. Legyen szó bármilyen problémás területről vagy akár fejlesztendő készségről, itt biztosan találni fogunk megfelelő kötetet. A gyerekek pedig imádni fogják a tanulás minden pillanatát és élvezni fogják az új ismeretek elsajátítását. Ennél nagyobb öröm pedig nem is érhet szerintem egy szülőt, mivel a közös tanulás megtérülése a legnagyobb sikerélmény mindenki számára. Legalábbis én voltam a legbüszkébb, amikor megdicsérték ovisomat, hogy milyen sokat fejlődött az utóbbi időben. Meg is kérdeztek, hogy járunk-e valamilyen fejlesztésre, mert jóval a társai előtt van néhány téren. Csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől, gondolhatod.

Összességében mi volt az első benyomásunk a könyvről?

Elsőként elég ódzkodva fogadta a kicsi, nem értette miért tanuljon a suli előtt. Aztán megmutattam neki a színes és játékos könyvet, megoldottunk feladatokat és máris rákapott az ízére. Ő szeretett volna többet és többet oldani, szinte minden nap hozta nekem oda a könyvet, hogy még-még. Mindenkinek ajánlom a megvételét, mivel nagyon jó áron van és nagyon sokat lehet belőlük tanulni. Nem is húznám tovább a szót, mindenképpen látogass el a https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalra!