Fullos az új lakás, csak a gáz nincs bekötve

Most három hónapja, hogy új lakásba költöztünk a feleségemmel. Budapest agglomerációjában választottunk magunknak új lakóhelyet, ahol a következő 10 évünket tervezzük. Bár sikerült egy minden szempontból tökéletes lakást találnunk, ennek is voltak hibái. Az egyik ilyen volt például, hogy nem volt bekötve a gáz. Nem ehhez szoktunk az elmúlt években, szóval ez némi átállást kívánt részünkről. Azonban az ingatlanos srác ajánlott egy szolgáltatást, ami segíthet nekünk ebben, és segített is.

Az új körülmények miatt elkezdtünk gázpalackot használni a mindennapokban, aminek egy közismert tulajdonsága, hogy időnként kifogy. Mivel említettem az ingatlanosnak, hogy nem is tudom, honnan szerzek majd palackot, küldött nekem egy linket, amiből először csak ennyit láttam: Gázcseretelep | Gázcsere gyorsan, kedvező áron | +36-20-5-222-777.

Nem tudtam még, hogy mire számítsak, de megnyitottam, amit küldött nekem, és egy olyan weboldalon találtam magam, amit azóta is használok. Kiderült ugyanis, hogy ez a cég gázpalackok kiszállításával foglalkozik, ráadásul nagyon gyorsan. Vagyis, pontosítanom kell önmagam. Nem csak gázpalack található a cég kínálatában, hanem oxigén palack, Co2 palack, argon palack, és sok más hasonló termék is.

Szóval rákattoltam a “Gázcseretelep | Gázcsere gyorsan, kedvező áron | +36-20-5-222-777” szövegre, és megnéztem, mit ígér a vállalkozás. Beleolvastam a blogba is amit írnak a webshopban, és megtudtam belőle, hogy napon belül szállítanak házhoz, de igazából akkor, amikor az ügyfélnek jó.

A honlap alján található egy lista, ami felsorolja a településeket, ahová a cég szállít. Szerencsére ebbe Gyál is beletartozott, így gondoltam kipróbálom, valóban ilyen szuper-e ez a vállalkozás. És az!

Még aznap érkezett egy gázpalack a lakásunkhoz, csupán 6.000 Forintért. Ez igazán nem sok ahhoz képest, hogy csak egy telefont intéztem.

El is mentettem a Gázcseretelep | Gázcsere gyorsan, kedvező áron | +36-20-5-222-777 oldalt a kedvencek sávba a böngészőmben. Amióta itt lakunk, mindig tőlük rendeltem, és ez a jövőben is tuti így lesz.