Egy családi ház ablakai és lakói – babaváró buli, póló ajándékkal

A mi házunkban rengeteg óriási ablak van, amelyek miatt nagyon fényes a ház, kevesebb is a villanyszámla összege emiatt. Ráadásul a sok ablak nyitottabbá teszi a teret, az ablakok előtti beülő pedig a kedvenc helyem az olvasáshoz. Főleg amióta a jobb szigetelés miatt nem fázom ott télen se. A nyílászárók ugyanolyan fontosak, mint hogy milyen bútorokat választunk, hiszen az életminőségünket javíthatjuk, ha egy jó minőségű márkát választunk. Nekem alapból fontos volt mindig, hogy közel érezzem magam a természethez, így az erdőre néző ablakok és a terasz óriási üvegajtaja megadják nekem mindig ezt az érzést. A terasznál a szigetelés nagyon fontos volt, mert a télikertem növényei nem fázhattak meg a legzordabb időben sem.

A családi találkozók minden évben nálunk vannak, mert nálunk van elég hely. Sokszor dicsérik a rokonok a szép fényeket nálunk, pedig csak a jól választott ablakok teszik. A legutóbbi alkalomkor a családban éppen dupla gyermekáldás volt, mivel a két nővérem 2 hónap eltéréssel estek teherbe. Már mindenki nagyon várta a babák érkezését, de addig is rendeztünk egy babaváró bulit. Gondoltam meglepem őket valamilyen aprósággal, és végül amellett döntöttem, hogy egyedi pólókat rendelek nekik.

Egyedi pólók anyukáknak

Találtam egy szuper weblapot, ahonnan mindenféle pólót lehetett rendelni és a póló feliratozás is lehetséges volt. Mivel én egyedi feliratozású pólót szerettem volna, így írtam a lolmarkt.hu-nak egy e-mailt, és ők adtak is egy árajánlatot, miután kiválasztottam a méreteket, a pólók színét és a szitanyomásos lehetőséget. Szerencsére 2 munkanapon belül is szállítottak ki, ezért az időből sem csúsztam ki. Némi inspirációt azért gyűjtöttem a honlapjukról is, a női pólók, anyukáknak részlegén. Végül ezek alapján és a saját elképzelésem alapján kitaláltam, hogy mit szeretnék, és ezt a Lolmarkt csapatának grafikusai remek minőségben kivitelezték is. Nagyon boldog voltam, hogy ilyen különleges ajándékot adhatok nekik.

A csábításnak persze nem tudtam ellenállni, és gondoltam körbenézek még kicsit, hogy miket lehet rendelni tőlük. A bátyám egyik gyereke éppen a napokban kapott egy kutyát, és nagy örömmel mesélt róla nekem a telefonban, meg persze viccelődött vele, hogy most már bármikor mondhatja a suliban, hogy a kutyája megette a háziját, ha esetleg elmaradt a leckeírás. Na persze rögtön felnevettem a laptop előtt, mikor megláttam, hogy a feliratos pulóvereik között éppen volt egy ilyen feliratú is. Gondoltam ne érezze úgy, hogy most rá nem jut elég figyelem a két baba érkezése mellett, így rendeltem neki egyet. Alig várom, hogy lássam, mit szól hozzá.

Apuka pólók és fiús pulcsi

A pulóver és a pólók is könnyen, egyszerűen moshatóak gépben, így nem okoz majd extra fáradtságot a szülőknek. Az újdonsült apukákra is gondoltam, így végül nekik is rendeltem egy-egy pólót különböző alapszínekkel. Mivel egyikőjük már régóta tépelődik azon, hogy mi van, ha a gyerek ijesztőnek találja majd a vikinges szakálla miatt, ezért egy olyan pólót rendeltem neki, amelyen az a felirat, hogy “menő szakállas apuka”. Hátha ez majd megnyugtatja, és nem lesz ő is nagyon babaarcú, mire jön a gyerkőc. A másik póló pedig egy apa farkas feliratú lett, háttérben hegyekkel, mivel mindig is nagy természetjáró család voltak.

Kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha valakinek rossz méretet választottam, de nem kellett sokáig aggódnom, mert a honlapon feltűnt, hogy ebben az esetben szívesen kicserélik nekünk, szóval még egy plusz pont a lolmarkt.hu-nak.