Bármi is legyen a szakmád, az egészséget mindig választhatod

A végzettségem asztalos. Sok helyen dolgoztam a szakközép után, rengeteget tapasztaltam, folyamatosan tanultam és mára egy saját céget alapítottam. Kissé elkanyarodtam az eredeti szakmámtól, mert a cégem nyílászárókat,tehát ablakokat és ajtókat készít. Nagyon sokat dolgozom egy héten, így alig marad idő magamra, a sportra, s arra, hogy főzzek. Így sok esetben gyorsétteremben eszem, vagy a legegyszerűbb pékárut veszem csak meg. Ugyanakkor van lehetőség a változtatásra. Van egy kollégám, aki adott egy nagyon jó tanácsot. Ő a Biocity.hu oldalról rendel szinte minden élelmiszert. Ott nem csak bio élelmiszerek találhatóak, hanem vannak mentes termékek, szénhidrát csökkentettek, vannak vitaminok, táplálék kiegészítők, vannak vegán, vagy gluténmentes dolgok is.

Megtetszett nekem a rendelés gondolata, ugyanis így nem kell vásárolni mennem. A Biocity.hu oldalról házhoz tudom rendelni az egészséges termékeket, ráadásul 6900 forint felett ingyenes a kiszállítás. Meg is néztem a honlapot, fel is regisztráltam és a hírlevélre is feliratkoztam. Láttam, hogy rengeteg az akció, és hogy a választék is hatalmas. Több mint 8000 különféle termék közül lehet választani.

Vannak reform konyha élelmiszerek, tehát egészséges lisztek, cukrok, édesítők, tészták, fűszerek, müzlik, olajok, gyümölcslevek, magvak, pudingok, szószok, tejtermékek, természetesen növényi tejtermékek, vannak kekszek, rágcsák, konzervek, öntetek, lekvárok, szirupok, pékáru is, de van rizs, gabonaféle, tea, kávé és szinte minden, ami az embernek az eszébe juthat. Olyan márkák vannak a weboldalon, mint a Szafi Reform és Free termékek, a Torras, a Gullón, a Semix, a Cocomas, a Biomenü, a Viblance, a Schar és még rengeteg más. Szerintem itt az ember mindent meg tud találni.

Biocity.hu

Az étrend kiegészítők kategóriájában pedig szintén sok népszerű és prémium márka termékei találhatóak. Vannak termékek allergiára, migrénre, hajhullásra, fáradékonyságra, stresszre, megfázásra, szem problémára, tehát bármi gond is van, azt meg lehet oldani természetes úton, alternatív termékekkel és gyógymódokkal. Hiszen fő az egészség. Vannak természetesen vitaminok is. Vannak életmódhoz kapcsolódó termékek, kifejezetten felnőtteknek, babáknak, fiataloknak, nőknek és férfiaknak is. Ezeken kívül még vannak drogéria termékek, amiket én elő körben nem rendeltem, de munkatársam már azokat is kipróbálta és meg volt elégedve. Vannak higiéniai termékek, vannak haj, arc, test, kéz és láb ápolási termékek is, valamint az öko háztartásba való termékek, mint például a tisztítószer vagy az öblítő.

A cég 2011 óta van a piacon, és Szegeden található maga a bolt, de a weboldalon is minden megtalálható és elérhető. A kínálat folyamatosan bővül, pont mint a vásárlók köre. Úgy hiszem én magam is a rendszeres vásárlók közé fogok tartozni.