Az új nyílászáró beszerelésénél kaptunk egy jó tippet a vízszerelésre

Az ablakaink már meglehetősen pocsék állapotban voltak, ezért úgy döntöttünk, hogy ideje kicseréltetni őket. Online kinéztük a megfelelő nyílászárókat és egyeztettünk egy időpontot a kivitelezővel. Amikor megjöttek a szakemberek és beléptünk a vendégszobába, amit nem használunk túl gyakran, tocsogó hangra lettem figyelmes.

Rémülten tapasztaltam, hogy a vendégszoba fürdőszobával közös fala mellett egy kisebb víztócsa kezdett felgyűlni. Eléggé pánikba estem, hogy most akkor mit csináljak, amikor az egyik ablakszerelő azt mondta, hogy ő a vizszereles.net weboldalt javasolja, ahol van SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében. Megköszöntem a segítséget és fel is hívtam őket, hogy valószínűleg csőtörés van nálunk. Azt mondták, hogy mivel sürgős esetről van szó ezért 1-2 óra múlva kijönnek. Amíg várakoztam, addig megnéztem tüzetesebben is a honlapjukat. Igazán felhasználóbarátnak találtam és nagyon sok hasznos információt olvastam.

Az ígért időben megérkezett a vízszerelő és elkezdte felmérni a terepet. Valóban csőtörésről volt szó. Megbeszéltük a szerelés részleteit. Nagy szerencse volt, hogy a vizszereles.net-nél van SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében sürgősségi szolgáltatás. A szerelő nagyszerű munkát végzett, és mivel egész időben észrevettük a bajt ezért nem keletkezett nagyobb kár.

Máskor is jól jött az SOS vízszerelés szolgáltatás

Budapesthez közel van egy kis hétvégi házunk. Nem járunk ide minden héten, de azért elég gyakran látogatjuk. A téli időszak beállta előtt mindig ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e. Ezúttal is így történt, ellenőriztük a nyílászárókat, a fűtést és persze a vizet is. Hát a zuhanyzónál és a mosogatónál sajnos dugulásra lettünk figyelmesek. Az vizszereles.net oldalán olvastam, hogy ilyenkor inkább szakembert érdemes hívni, mint a házi praktikákkal kísérletezni. Ezért felhívtam az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében telefonszámát, hogy esetleg még a mai nap folyamán ki tudnak-e jönni. Mondtam, hogy azért elég sürgős a dolog, mert egyáltalán nem megy le a víz.

Néhány óra múlva meg is érkezett a vízszerelő, és elkezdte felmérni a terepet. Közben adott néhány jó tanácsot, hogy legközelebb ne dugulhasson el (vagy legalábbis nehezebben) a lefolyó. Például használjunk szűrőt és figyeljünk jobban, hogy ne menjen ételmaradék a lefolyóba. Megköszöntem a segítséget és a gyors kiszállást. Nagy szerencsének éreztem, hogy megfogadtam az ablakszerelő tanácsát és mindkét “vizes vészhelyzetnél” a vizszereles.net szakembereit hívtam ki. Ezután, amikor szükségem volt egy jó vízszerelő szakemberre, rögtön az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében számát hívtam.