Az új ablakok a helyükön, végre kicsit magammal is foglalkozhatok, jöhet a teafa olaj

Hatalmas átalakításokba kezdtünk az ősszel, mondván, hogy a nyaralásra szánt pénz mégse inflálódjon el. Ezért inkább olyan felújításokra költöttük, amiket már nagyon régóta toltunk magunk előtt. De ez most véget ért. Többet között beleugrottunk a nyílászárók teljes cseréjébe. Hát gondolhatjátok, egyáltalán nem volt kis feladat, nem egy 2 szobás lakásról beszélgetünk most, hanem egy kétemeletes családi házról nagyjából végtelen ablakkal és ajtóval. Szerencsére találtunk egy olyan kivitelezőt, aki gyorsan és mégis kedvező áron dolgozott, ezért összességében nagyon jól jártunk. Most pedig végre foglalkozhatok egy kicsit többet magammal, ami különösen jól jön ezekben a hideg téli hónapokban.

A bőröm ápolására különösen oda szoktam figyelni, mert a stresszesebb időszakokban hajlamos arra, hogy úgy viselkedjen, mintha újra tini lennék. Éppen ezért időről-időre teafa olajjal szoktam kicsit gőzölni az arcom, pont úgy, mint fiatalkoromban.

A 100%-os tisztaságú, természetes teafa olajat a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalról szoktam rendelni, ez a Humanity Áruház webshopja, ahol számtalan ehhez hasonló illóolajat és természetes anyagokat lehet kapni. Nagyon szeretek itt böngészni, mert ha futja az időmből, akkor gyakran csinálok házi kozmetikumokat, amikhez itt széles választékból lehet alapanyagokat válogatni.

A bőröm ápolására a gőzölésen kívül gyakran használom krémként is ezt a szert. Épp hogy csak néhány csöppel, de fel lehet turbózni a már meglévő szereket, például akár egy sampont is. Nagyon hatásosan tud segíteni abban, hogy a fejbőr egészséges legyen.

A teafa olajjal való gőzölést valójában azért is tartom fontosnak, mert sokszor küzdök légúti problémákkal, amikre ez nagyon-nagy segítséget nyújt. Ahogyan az a már említett https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon is olvasható, kb. 3-4 csepp teafa illóolajat kell a rendkívül forró, szinte még majdnem forrásban lévő vízbe csöppenteni és fölé tenni az arcunkat. Ahhoz, hogy ne szökjön meg ez a csodaszer érdemes valahogy egyben letakarni a fejünkkel, hogy mindent innen inhaláljunk. Köszönhetően az antibakteriális és vírusölő hatásnak, ez nagyban elősegíti, hogy egyrészt megelőzzük az ilyen jellegű problémákat, másrészt, ha van bármi minimális ilyen gond, akkor annak a leküzdésében is segít.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html linken még nagyon sok másik hasznos és érdekes felhasználási lehetőségről is lehet még egyébként olvasni, szerintem egyszer érdemes átnézni. Olyan természetes gyógymódokat tud nyújtani már csak egyetlen üvegcse is ebből a csodaszerből, hogy nálam mindig van otthon. Persze teljes mértékben nem helyettesítheti a szintetikus orvosságokat, de amit csak lehet, próbálok ilyen alternatív módon megoldani, amiben a teafa olaj óriási segítségemre van. Legyen szó napégésről, penészölésről, rovarriasztásról, takarításról, illatos ruhákról, szép és ápolt bőrről vagy akár tiszta lakásról, akkor a teafa olaj a tapasztalataim szerint erre egy 100 az egyben megoldást jelent (vagy még keveset is mondtam a százzal). Csoda a cucc, legközelebb tuti, hogy nagyobb kiszerelést rendelek a Humanity Áruházból.