Az ablakon keresztül láttam a gumiabroncsok sorsát

Azt hiszem, nem vagyok egyedül az ablak imádattal. Vagy mégis? Lenyűgöznek, folyamatos gondolkozásra sarkallnak és elképedek attól, ahogy a külvilágot összekötik a belső terekkel. Úgy is mondhatjuk, hogy átjáróként szolgálnak a kinti valóság és a biztonságos, otthoni, benti valóság között. A világos, napfényben úszó szobákban érzem magam a legjobban, így az életemben kiemelt szerepet tölt be a nyílászárók kérdése.

Ahogy a minap az ablakon a kertünkre néztem, az jutott az eszembe, hogy milyen jó is lenne egy homokozó a gyerekeknek. És hogy minél kevesebb szemetet termeljünk, a rendelkezésünkre álló hulladék felhasználásán gondolkodtam. És akkor eszembe jutott! Hát persze! Miért ne készíthetnék homokozót a régi gumiabroncsaink egyikéből? Hisz úgyis le kell cserélni az autón lévő gumikat újakra.

Le is vettem hát őket, és az egyiket megtöltöttem homokkal. Aztán meg is rendeltem az új, csúcsminőségű gumikat innen: gumidiszkont.hu/nyari-gumi, hogy minél hamarabb újra használatba vehessük az autót. Az oldalon szuper akciókra bukkantam, így nem is volt kérdés, hogy innen rendelek. Sőt, a barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlani fogom a gumidiszkont.hu/nyari-gumi oldalt, hiszen kiváló minőségű termékeket árulnak elérhető áron. Ráadásul az árucikkek nagy részét készletről, azonnal kiszállítják.

Az új gumiabroncsok kérdése tehát gyorsan megoldódott. A régi, megmaradt három gumit szerettem volna, ha elszállítja a bolt, de sajnos nem foglalkoznak használt autógumik értékesítésével. Így még ki kell találnom, hogy hova teszem őket. De talán az lesz a sorsuk, hogy virágtartóvá avanzsálnak majd. Akrilfestékkel gyönyörűen kidekorálom őket, és máris új szerepben díszeleghetnek.

A gyerekek pedig nagyon élvezik az új homokozójukat, amit a gumiabroncsból készítettem. És hogy mindezt honnan tudom? Hát láttam az ablakból!