Ajtót beszerelve fájdult meg a hátunk

Nem régen úgy döntöttünk, hogy felújítjuk a lakásunkat. Nem szerettünk volna kivitelezőket fogadni, csak hogy ezen is spóroljunk, így kettesben szerettük volna ezt megoldani a párommal. Múlt héten azonban, miközben felvittük és beszereltük az ajtókat, megfájdult a hátunk. Nagyon nagy fájdalommal küszködtünk egész este, amikor úgy döntöttünk, hogy ebből elég, és felütöttük a keresőt, hogy megtaláljuk a megoldást. Hamar meg is lett: https://karmathaimasszazs.hu/ !

https://karmathaimasszazs.hu/
A hátmasszázs után úgy éreztem magamat, mint akit kicseréltek

Már régóta játszadoztunk a masszázs gondolatával, de mindig találtunk valami kifogást, hogy miért ne: nincs rá idő, nincs rá pénzt, úgyse találunk jó masszőrt… Most azonban nem volt kifogás, mert mind a ketten éreztük azt, hogy minket ez a tradicionális thai masszázs szinte hívogat!

Akinek már volt erős hátfájdalma, az tudja, hogy bármit bevállalna annak érdekében, hogy elmúljon. Ha ez a valami térdeket és könyököket jelent a hátban, hát legyen, állunk elébe. Először arra gondoltunk, hogy élünk a páros masszázs lehetőségével, de egy igazi „gyömöszkölős” thai masszázs lehet nem lenne olyan romantikus, így egyéni masszázs mellett döntöttünk.

Szerencsére nagyon széles a https://karmathaimasszazs.hu/ kínálata, így bőven válogathattunk. Most nem az „élvezetre”, hanem a praktikusságra koncentráltunk első sorban. Legalábbis én, aki a tradicionális thai masszázs mellett döntöttem. Először féltem, hogy fájni fog, de már az oldalon is megnyugtattak, hogy nem kell kétségbe esni, kiválaszthatom, hogy milyen erősségű legyen a masszázs, így fájdalom szinte ki van zárva. Végül az erős mellett döntöttem egyébként, de ezt a kis fájdalmat be tudtam áldozni annak érdekében, hogy a masszázs végén új ember voltam, mint akit kicseréltek. Ilyen könnyedén szerintem még sosem mozogtam, mint akkor. Örömömben össze-vissza mozogtam és ugráltam, nem tudtam betelni az „új hátammal”.

Párom nem koncentrált ennyire a praktikára, őt elvitte az olajos hátmasszázs gondolata. Viszont ő is nagyon pozitív élményekkel távozott, hiszen ez a fajta masszázs is az izmokat tartja karban és segíti a helyes testtartást. Én mindig is a drasztikusabb módszereket vallottam, ezzel szemben párom inkább a kellemeset választja, ha van rá lehetőség, ő nem nagyon szereti, ha fáj. Ilyenkor enyhe mazochizmust vélek felfedezni magamban.

Összességében a https://karmathaimasszazs.hu/ -nak köszönhetően elmúltak a fájdalmaink és még csak nem is volt kellemetlen érzés. Olyan hozzáértéssel és gyengédséggel kezeltek minket a masszőrök gyógyító kezei, hogy elmondani nem lehet, pedig közben határozottak és erőteljesek voltak a mozdulatok. Ez a fajta kettősség az, ami gyönyörűvé teszi szerintem ezt a szakmát, hiszen az ilyen tehetségre születni kell. Nem tudok elég hálás lenni a Hölgyeknek az élményért, biztos vagyok benne, hogy nem most láttak minket utoljára.