Ajtócseréért hálám jeléül: ajándék a cipomarket.hu-ról

Nem olyan régen összeköltöztem a párommal, úgyhogy mostanában a lakásfelújítás az első számú közös randiprogram. Festettünk, redőnyt és szúnyoghálót rakattunk fel. Vettünk néhány háztartási gépet, konyhai eszközöket, új bútorokat. Az ablakokat nem olyan régen cserélték, így azzal nem kellett vesződni, azonban az ajtó eléggé megviselt volt már. Nem illett a felújított lakáshoz, és nehezen is lehetett már nyitni, úgyhogy a csere mellett döntöttünk. Mivel így is sok pénzt elköltöttünk már a munkálatokra, ezért apukám segítségét kértük az ajtóhoz. Szerencsére egy igazi ezermester, aki sok mindenben jártas, úgyhogy gond nélkül beszerelte nekünk az új ajtót. Természetesen mindezt ingyen tette, ezzel pedig pénzt spórolt nekünk, szóval szerettem volna valamilyen ajándékkal meghálálni a segítségét. Mivel nem szereti, ha feleslegesen rá költök, így valami hasznos és tartós ajándékban gondolkodtam.

Ajánlásból ajándék lett

Ekkor jutott eszembe, hogy nem olyan régen ajánlották nekem a cipomarket.hu oldalát. A kolléganőm vett ott a férjének cipőt, de azt mesélte, hogy árulnak pénztárcát, férfi táskákat és övet is. Kifejezetten örültem, hogy az igényes férfi vásárlókra is gondolnak, akik a cipő mellett a kiegészítőknek is kiemelt figyelmet szentelnek. Lábbelit nem szerettem volna venni, mert apukám arra elég kényes és próba nélkül nem is vesz cipőt, így kapóra jött, hogy nemcsak cipőket, hanem táskát, pénztárcát és övet is árul az online cipőbolt. Az időzítés pedig nem is lehetett volna jobb, ugyanis apukám kedvenc bőr öve már leáldozóban van, eléggé ütött-kopott darab már. Úgyhogy mindenképpen szerettem volna újat venni neki.

Jó bőr vagy!

Találtam is egy barna színű, bőr övet, amely ráadásul éppen kedvezményes áron volt kapható. Szerettem volna hozzáillő pénztárcát is, ha már egyszer a https://cipomarket.hu/ linkre kattintottam. Meg is találtam a tökéletesen hozzáillőt. Kívül-belül bőr, barna színű, közepesen nagy méretű pénztárcát. Letisztult, elegáns stílusú, akárcsak édesapám. Úgy gondoltam, hogy ezek igazán passzolni fognak hozzá, nagyon nem fogok mellé, ha ezeket megveszem.

Ezzel a két termékkel érkeztem a virtuális pénztárhoz, ahol bejelöltem az utánvétes fizetési opciót. A csomagot pedig Pick Pack Pontra kértem, így munka után nyugodtan el tudtam menni érte, nem kellett egyeztetnem a futárral. A szállítási díj sem volt drága. Mindössze 1.000 Ft-ot kellett fizetnem. A csomagom néhány munkanapon belül meg is érkezett a kiválasztott Pick Pack Pontra. Munkaidőm lejárta után elsétáltam érte, majd hazaértem és otthon kibontottam, hogy megnézzem minden rendben van-e. Nem kellett csalódnom. Mindent tartalmazott, és mindegyik termék úgy nézett ki, ahogy a képeken, illetve ahogy a leírásban szerepelt.

Hosszútávra tervezőknek jó ajándék

Miután szépen becsomagoltam az ajándékokat, a hétvégén apukám meg is kapta őket. Nagyon örült mindennek, az övet pedig azon nyomban fel is próbálta. Passzolt a méret és kifejezetten illett hozzá. Értékelte, hogy bőrből van az öv és a pénztárca is, mert ő arra esküszik. Szereti, ha minőségi és tartós dolgai vannak, amikkel hosszabb időre is számolhat. Ezeket pedig pont ilyennek találta. Hálás vagyok a cipomarket.hu-nak, hogy a segítségükkel örömet okozhattam apukámnak, és igazán méltó módon fejezhettem ki a hálámat.