A megrongálódott nyilászárók cseréje nem olcsó mulatság!

A nyilászárók rendkívül fontos részei a lakásnak. Triviálisnak tűnik ez az állítás, ám igazságtartalmával akkor szembesülünk igazán, ha valami oknál fogva megsérül valamelyik: egy óvatlan mozdulat miatt betörik az ablak, vagy elromlik a zár, és többé nem lehet biztonságosan bezárni az ingatlant. Ezek az esetek azonnali beavatkozást igényelnek és általában nagy költséggel járnak.

lakásbiztosítás

Itt kezdődik a probléma: a költség. Honnan vegyünk elő felesleges tízezreket az ablak javítására, cseréjére úgy, hogy ne a havi büdzsé csökkenjen? Egyszerű a megoldás: megfelelő lakásbiztosítással kell rendelkeznünk!

A lakásbiztosítás manapság alap felszereltség kellene hogy legyen minden háztartás esetében. Ennek ellenére mégis igaz, hogy az ingatlanok jelentős részére még mindig nem kötöttek ilyen biztosítást.

Azonban milyen előnyeink származnak abból, hogyha rendelkezünk lakásbiztosítással?
-anyagi értelemben védve vagyunk a természeti csapások okozta károk ellen
-a nyílászárók sérülése esetén a biztosító téríti a javítás költségeit
-a betöréses lopás is a káresemények között szerepelhet
-Az ingatlan mellett a házban lévő ingóságok is védve vannak
-Csőtörés esetén sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni
-Tűzkár esetén is megment minket egy jól választott biztosítás

A sort persze még sokáig lehetne folytatni, a teljesség igénye nélkül soroltam fel néhányat, hogy megmutassam, hogy a legnagyobb kárt okozó, legveszélyesebb események ellen mint rendelkezhetünk védelemmel.

Ha elhatározzuk magunkat lakásbiztosítás kötésére, akkor a pannonsafe.hu oldalt ajánlhatnám, amelyet az egyik legmegbízhatóbb felületnek tartok, hogyha lakásbiztosításról van szó.
A felületük rendkívül jól kezelhető, és online kalkulációra is nyújt lehetőséget. Ez azért jó lehetőség, mert így személyre tudjuk szabni az ajánlatot úgy, hogy az a mi ingatlanunknak megfelelő formát öltse és maximális védelmet biztosítson.

Egy biztos, hogyha valaki a XXI.században biztonságban akarja magát tudni anyagilag, nem akar rettegni a váratlan kiadásoktól (mint amilyen egy ablak javítása is), akkor a lakásbiztosítás nélkülözhetetlen kellék kell, hogy legyen számára!