A lakásfelújítással egy időben én is megújultam online

Akinek már volt benne része az tudja, hogy még egy szoba kifestése is stresszel jár nemhogy egy egész ház átalakítása. Ezt mi sem gondoltuk át, mikor belekezdtünk, csak mikor már nem volt visszaút. Régi típusú házat vettünk és nagyon sokáig nem volt vele baj, viszont pár év után eldöntöttük, hogy kicseréljük az ablakokat és kifestjük a szobákat. Ez rendben is ment egészen addig, míg az egyik ablak eltávolítása után leomlott a mennyezet. Persze ez nem szerepelt terveink között és a költségeket is megnövelte. A néhány hónapos felújításból két éves projekt lett és csak ha láttuk a végét.

Természetesen mi is kivettük a magunk részét a munkából és ahogy csak tudtunk jelen voltunk az építkezés alatt és mivel közben a házban laktunk, nehéz lett volna kihúzni magunkat a feladatok alól. Mondanom sem kell, hogy mire végre készen lettünk én magam is teljesen máshogy néztem ki, hiszen az irodai munkát többnyire cement hordásra cseréltem le.

A megújulás

Barátnőm tanácsára eldöntöttem, hogy lecserélem egész ruhatáramat és táskákból, kiegészítőkből is újat veszek. Azt gondoltam ennyit megérdemlek a sok munka után. Fel is mentem gyorsan az Anna Táska Webáruházba, ahol Márkás Táskák egy helyen vannak jelen, hogy körbenézzek az újdonságok között.

Mivel én VIP tag vagyok ezért mindig kapok e-mail és kedvezményekben is részesülök, viszont ezt nem volt lehetőségem kihasználni az utóbbi időben. Most viszont itt az alkalom. Imádom a pont rendszert, ami ki van alakítva az oldalon, Minden termék megvásárlásánál pontokat gyűjtesz. Ezek értéke összeadódik és a következő vásárlásnál fel tudod használni. Már a regisztrációra és a hírlevélre való feliratkozásra is pont jár, ami akár azonnal levásárolható.

Ez éppen olyan csábítóan hangzik mint maga az oldal. A legelegánsabb és legszebb darabokat találhatjuk meg itt hiszen ez az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Az árak nagyon kedvezőek ezért nem is kérdés, hogy visszatérő vásárló vagyok.

Kedvenc márkáim

Egyik kedvenc márkám a Tamaris, ami nagy választékban kapható az Anna Táska Webáruházban. A színek rendkívül fiatalosak de mégis minden korosztályon el tudom képzelni. Többféle méretben is fazonban is kapható, de voltaképpen bármelyiket szívesen elfogadnám. A weboldalon még Jana, Bugatti, Anekke márkák is jelen vannak valamint az Olasz táskák széles választékával is találkozhatunk.

Az Anna Táska Webáruház online van jelen ezért nem tudsz besétálni boltjukba. Viszont rengeteg információt biztosítanak a weboldalon, ami abba segít, hogy pontos képet kapj arról, hogy milyen is a kiválasztott táska. A termékek több oldalról is le vannak fényképezve, valamint a nyitott táskába is bele tudunk kukkantani, hiszen elsődleges szempont, hogy el tudjuk pakolni, a legfontosabb mindennapi kellékeket. Nagyságát centiben is megadják viszont a kép alatt fel van tüntetve, hogy mérete S-től XXXL-ig melyik kategóriába esik.

A szállítással is nagyon meg vagyok elégedve, mert a postaköltség fix áras, ezért nem kell attól félnem, hogy többet fogok fizetni ha többet vásárolok. Barátnőmnek rendeltem egy táskát múltkor és szerencsére előre utalással tudtam fizetni. Másnap már meg is érkezett hozzá, persze nagy meglepetés volt. Magamnak is rengeteg mindent találtam az Anna Táska Webáruházban, ahol a Márkás táskák mellett pénztárcák és jó minőségű övek is megtalálhatók, ha fel szeretnéd dobni ruhádat vagy párodnak keresel ajándékot.