A felújítás nélkül nem ismertem volna meg a LORD Shopot

Már majdnem egy hónapja folynak a felújítási munkálatok nálunk. Alapból nem egy idegkímélő procedúra ez, de ha van egy fél éves babád, akkor még kevésbé az. Szerintem a hónapban már kétszer kaptam kisebb idegösszeomlást, mire az egyik barátnőm áthívott egyik délután lazítani egy kicsit.
Amíg a csöppségem aludt, addig mi beszélgettünk. Elmeséltem neki, hogy hogyan állunk, mik a tervek, megmutattam azt is, amit szeretnék látni a folyamat végén. Nagyon tetszett Andinak az elképzelésem, és örültem a támogatásának.
Megmondom őszintén, a beszélgetés folyamán sajnos panaszkodtam is neki, nem is keveset. Elmondtam, hogy a felújítás nagyon megvisel, de nem feltétlen az elmúlt egy hónap miatt. Már előtte is annyira fáradt voltam, hogy az hihetetlen, és nagyon sok gondot okoz, hogy egy ilyen pici gyermekkel el tudjak menni bevásárolni, vagy hasonló teendőket intézzek.
Andi rögtön értette, mi a gondom. Ő már a második gyermekét íratja idén óvodába, úgyhogy van tapasztalata gyermeknevelés terén. Ezek miatt javasolta, hogy használjam a LORD Shopot, és átküldte a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linket.

Korábban még nem hallottam a webshopról, így, mielőtt bármit is rendeltem volna onnan, vagy hagytam volna, hogy magával ragadjon a kínálat és a remek dizájn, gondoltam, utána járok, milyen weboldal ez.
Nagy meglepetésemre a LORD Shop már több, mint 25 éves cég! Valószínű azért nem hallottam róla korábban, mert egy ideig lakossági kiszolgálással nem foglalkoztak, csupán a kereskedőknek biztosították a különféle csúcsminőségű termékeiket. Elsősorban borotvát, pelenkát forgalmaztak, de mára kibővült a kínálat.
Rákerestem a közösségi médiában is. Ez mindig komoly visszajelzés számomra, hiszen egy rosszul működő, silány termékeket forgalmazó áruházat soha nem fog nagyobb tömeg követni, továbbá az értékelések és kommentek is hűen tükrözik az emberek valódi véleményét az adott társaságról. Azt kellett mondanom, hogy itt is átment a teszten! A LORD Shop hatalmas népszerűségnek örvend, konkrétan több, mint tízezer ember figyeli napi szinten az oldalt! Mindezek mellett az egyöntetű vélemény az volt, hogy kifejezetten olcsó a webshop, jelentősen kíméli a pénztárcát, ha itt vásárolunk.

Ezek már kellően felkeltették az érdeklődésem a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet link tartalma iránt. Andi a nekem való, kifejezetten babaholmikkal foglalkozó oldalt küldte át. Ámultam és bámultam, mennyi minden volt fent az oldalon! Gyermek pelenkák, nedves törlőkendők, gyermekáruk, babaruhák mind-mind a kínálat részét képezték, de ezek mellett illatszereket, háztartási cikkeket is tudunk innen rendelni.

Nekifogtam, és elkezdtem végignézni az összes létező kategóriát, ami elérhető az oldalon. Először a pelenkákkal kezdtem. Igazából ez volt a legrizikósabb téma, ugyanis a gyermekemnek mindig nehéz volt megfelelőt találni, és azoknak is rendkívül borsos ára van, ha szupermarketben veszem.

lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet


Pelenkákból széles választék fogadott. Nadrágpelenkák, bugyipelenkák is voltak az oldalon, továbbá minden súlyra megfelelő méret is elérhető volt a kategóriák között. Voltak köztük olyanok, melyek kifejezetten arra törekedtek, hogy a lehető legkisebb áron kínáljanak megfelelő pelenkát, de olyan is akadt, ami kifejezetten prémium minőségnek számít. Én ez utóbbit kedveltem, szeretem a legjobbat megadni a tökmagnak. Persze, annak csak örülök, hogyha mindezt úgy tehetem meg, hogy nem ürül ki teljesen a tárcám.

A megfelelő pelenka kiválasztását követően tovább nézelődtem. A mosószerek, öblítők mozgatták még a fantáziám. Ebből csak egy bizonyos fajtát használunk a babánk allergiája miatt, így nem bántam volna, ha nem kell minden egyes alkalommal vadászni az öblítőre. Találtam olyat a webáruházban, amit kerestem! El se akartam hinni. Volt, hogy 2-3 üzletbe is be kellett mennem, mire találtam egy üveggel, erre itt bármikor, egy kattintással elérthetem mindezt.
A kosaram tartalma gyorsan gyarapodott: belekerültek az előbbiek mellett tusfürdők, popsitörlők, továbbá egyéb felnőtt és gyermek higiénés termékek is. El voltam képedve, amikor láttam, hogy van olyan köztük, ami itt alapból olyan áron érhető el, mint a hipermarketekben a legnagyobb akciók során.

Nagyon elégedett voltam a LORD Shop tartalmával. Szó szerint minden tisztálkodási és tisztításhoz kapcsolódó termék elérhető náluk, méghozzá kiváló áron. Akkor döntöttem el, hogy hosszútávon is elkötelezem magam mellettük, amikor megláttam, hogy babaruhák is vannak náluk. Andi már említette, hogy az ő gyermekei rendszeresen hordták az innen rendelt bodykat és zoknikat, és mind nagyszerű minőségűek voltak. Ez jó hír, ugyanis a nagyszerű ár itt (is) hihetetlenül fontos: a babák ilyen idős korban úgy nőnek, mint a gomba, így képesek egyik hónapról a másikra is kinőni a ruhákat. Emiatt gyakran kell újat vásárolni, és a LORD Shopban ez a néhány alapdarab bármikor pénztrácabarát módon elérhető.

Végül már attól tartottam, hogy a virtuális kosaram leszakad, úgyhogy mielőtt még jobban megtömtem volna, gyorsan a kasszához siettem.
A rendelés hihetetlenül egyszerű volt. Meg lehet tenni mindezt regisztráció nélkül is, amit kifejezetten szeretek. A szállítási módok és a fizetési lehetőségek kiválasztása egyszerű, egy jól áttekinthető táblázatban van mindez összefoglalva. Két kattintás volt mindössze, hogy ezeket kiválasszam. Bankkártyás fizetés mellett döntöttem, hogy ezzel is könnyítsem a dolgom. A fizetési felület könnyen kezelhető, és teljesen biztonságos.

Nem volt más teendőm, minthogy várjak. Sajnos a túrajáratos szállítást nem választhattam, hiszen nem a fővárosban élek, de ennek ellenére nem kellett sokat fizetnem a kiszállításért. Sőt, semmit nem kellett fizetnem, ugyanis 8000 Ft felett ingyenesen házhoz hozzák a rendelt árucikkeket.

A csomagom az ígért időpontban meg is érkezett. Már nagyon vártam, hogy itt legyen, mert minél többet nézegettem utólag is a LORD Shop oldalát, annál inkább kíváncsi voltam, mi lehet az a minőség és kiszolgálás, amivel ennyi embert köteleztek már el maguk mellett.
Nem kellett csalódnom végül, amikor átvettem a rendelésem. Pontosan akkor hozták ki, amikor előre jelezték, így már tudtam, hogy lehet velük tervezni előre.
A csomagban minden termék hibátlan állapotban szerepelt, és a korábban nem ismert márkák minősége is lenyűgözően jó volt. El se hittem, hogy ilyen csekély összegért ennyi mindent vásároltam.

Hát, a mai napig odavagyok a LORD Shopért. A lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linket már könyvjelzőként is elmentettem, hogy egyszerűbb legyen rendelni. Imádom, hogy szó szerint a kanapé kényelméből elintézhetem a szükséges dolgok beszerzését, akár annyi idő alatt is, amíg a gyermekem alszik. Nem kell feleslegesen cipelnem őt sehová, ezzel az ő nyugalma is nagyobb, továbbá rengeteg időt és energiát megspórolok magamnak vele.

Bekövettem már őket a közösségi médiában is. Ott mindig értesítik a követőket, hogyha valamilyen új akció elérhető, ami sokszor kapóra jön. Hihetetlen összegeket spórolok meg ezzel. Most már én is csatlakoztam a pozitív értékelők táborához, és bátran ajánlom a weboldalt bárkinek.

A LORD Shop remek választás. Bár nem szeretek panaszkodni, most az egyszer jól tettem, hogy kiadtam a bánatom. Enélkül lehet, hogy Andi sosem említette volna meg, hogy ő hogyan intézi a bevásárlást, és akkor még a mai napig szenvedhetnék a drága termékekkel, nehéz szatyrokkal a boltban.